این مقاله در جستجوی پاسخ این پرسش است که آیا به تعویق انداختن آموزش الفبا میتواند یادگیری زبان فرانسه نزد فراگیران ایرانی را دچار اختلال کند یا خیر. رویکرد ارتباطی بر اساس هدف روش شناختی خود اهمیت ویژهای به توانش ارتباطی زبان فرانسه، به عنوان زبان دوم، میدهد. تأخیر در آموزش الفبا در کتابهای مبتنی بر این روش از این دیدگاه نشأت میگیرد. اهمیت آموزش سریع الفبا با این توجیه صورت میپذیرد که الفبا به عنوان در ورودی زبان خارجی تلقی میشود. فرضیهی ما بر این است که برای فراگیران ایرانی که زبان فرانسه به عنوان زبان خارجی یاد میگیرند، آموزش الفبا در ابتدای یادگیر میتواند به آنها کمک کند تا دستخوش مشکلات و اشکالات نخستین روزهای یادگیری زبان فرانسه به عنوان زبان خارجی نشوند. برای این منظور پرسشنامهای میان 115 نفر از دانشجویان دانشگاه اصفهان توزیع گردید. بر اساس نتایج، پاسخ دهندگان ترجیح میدهند که الفبا را در ابتدای یادگیریشان فرابگیرند.
گشمردی, محمود رضا و برنجکوب, مریم . (1390). تاثیر آموزش الفبا در ابتدای یادگیری زبان فرانسه، از نظر زبان آموزان. مطالعات زبان و ادبیات فرانسه, 2(1), 17-28.
MLA
گشمردی, محمود رضا , و برنجکوب, مریم . "تاثیر آموزش الفبا در ابتدای یادگیری زبان فرانسه، از نظر زبان آموزان", مطالعات زبان و ادبیات فرانسه, 2, 1, 1390, 17-28.
HARVARD
گشمردی, محمود رضا, برنجکوب, مریم. (1390). 'تاثیر آموزش الفبا در ابتدای یادگیری زبان فرانسه، از نظر زبان آموزان', مطالعات زبان و ادبیات فرانسه, 2(1), pp. 17-28.
CHICAGO
محمود رضا گشمردی و مریم برنجکوب, "تاثیر آموزش الفبا در ابتدای یادگیری زبان فرانسه، از نظر زبان آموزان," مطالعات زبان و ادبیات فرانسه, 2 1 (1390): 17-28,
VANCOUVER
گشمردی, محمود رضا, برنجکوب, مریم. تاثیر آموزش الفبا در ابتدای یادگیری زبان فرانسه، از نظر زبان آموزان. مطالعات زبان و ادبیات فرانسه, 1390; 2(1): 17-28.